Blog

RSS

El Museu Escolar de Pusol s'apunta al Dia Internacional del Turisme de Visit Elx

04-10-2018


El Museu Escolar de Pusol s'apunta al Dia Internacional del Turisme de Visit Elx

Com cada 27 de septembre, el Museu Escolar de Pusol es prepara per al Dia Mundial del Turisme, organitzant visites, activitats, tallers o exposicions temàtiques. Enguany, la proposta del Museu Escolar ha sigut la jornada de portes obertes i les visites guiades gratuïtes, durant el mateix dijous 27 i el diumenge següent 30 de septembre.


Visit Elx es va encarregar de facilitar el transport a tots/es els/les interessats/ades en participar. El servei d’autobusos gratuïts a la partida rural de Puçol va eixir ple des del MAHE, ple de persones desitjoses d’aprendre i gaudir de la visita guiada per la casa de camp tradicional i el comerços de l’antiga ciutat d’Elx entre altres aspeces reproduïts al Museu Escolar. L’alumnat dels mòduls de Turisme del I.E.S. Tirant Lo Blanc va vindre en un dels autobuses, guiats pel nostre actual voluntari Luis Alberola, qui actualment està cursant aquests estudis.


Tant xiquets/etes com adults/es es van anar molt satisfets d’haver pogut conèixer de primera mà el Proyecte del Museu Pusol, manifestant la seua intenció de repetir l’experiencia  al costat dels seus amics i familiars.


Autora: Marian Tristán, coordinadora del Museu Escolar

Vols conéixer totes les nostres novetats?

Subscriu-te a la nostra newsletter!


Mecenatge

Mecenatge

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Col·leccions

Premis i reconeixements



Top